Почивка в Сейшели

На една неповторима почивка в Сейшели

Сейшели, райско архипелагово място от 115 острова, заема своето място в сърцето на Индийския океан и представлява съчетание от изискани курорти, бели плажове и кристално чисти води. Този тропически рай се нарежда сред едни от най-привлекателните и луксозни дестинации в света.

Почивка в Сейшели място, което впечатлява с природната си красота, която се отразява в изумителния подводен свят, плажовете с бял пясък и зелените гори. Кораловите рифове предоставят дом на разнообразие от морски видове, които правят гмуркането и сноркелинга особено вълнуващи.

Сейшели е дом на някои от най-романтичните и елегантни курорти в света. Вили и бунгала над водата предоставят уединение и спокойствие, докато луксозните спа центрове предлагат релаксация и разнообразни терапии. Курортите се грижат за всеки каприз на своите гости, осигурявайки им неповторимо изживяване.

Всяко от 115-те острова в Сейшели има своя собствена уникална атмосфера. Остров Праслин, например, е дом на долината на Мая и изключително красивите плажове като Anse Lazio. Той е известен с кристално чистите води.

Плаж почивка на Сейшели

Сейшели активно работи за запазване на своите екосистеми. Запазените зони и природни резервати предоставят убежище за редки и застрашени видове, като гигантската костенурка Алдабра и белоглавия орел.

На остров Махе се намира най-високият връх на Сейшелите – връх Морне. Махе, Праслин, Силует и Ла Диг са обитаеми вътрешни оствори и точно те са част от туристическите програми, като задължително се посещава столицата на Сейшелите Виктория.

Посетете Ботаническата градина Виктория, която е създадена през 1901 г. от местни натуралисти за опазване на редки растения, отдих и екотуризъм. Обширна територия в града е засадена с овощни и тропически дървета, храсти и цветя. По алеите има пейки и красиви фенери. Разхождайки се из градината, можете да видите палми Коко де Мер, мангови дървета, орхидеи, гвианска курупита, туфеста касия, азиатска араукария и много сухоземни костенурки;

Сейшели не предоставя само природни чудеса, но и разнообразие от културни влияния. Традиционната кухня се отличава с влияния от средиземноморската, африканската и азиатската кухня, предлагайки изключителни вкусове и аромати.

Сейшели предлага богат избор от спортни и развлекателни активности. От водни спортове като гмуркане, сноркелинг и кайтсърфинг, до планински туризъм и екскурзии до природни резервати – посетителите могат да изживеят невероятни приключения в този тропически рай.

Оферти за почивка на Сейшели

Освен че повечето хотели имат частни плажове и басейни, почти по цялото протежение на острова можете да спрете (с автобуса или с кола) и да излезете на безлюден плаж. Най-много от тези плажчета има местни, които пият сайдер. Водата е синьо-зелена, точно като от снимките.

Сравнително плитко е и е идеално за гмуркане с шнорхел. Вземете си обувки за плуване, тъй като има доста морски таралежи. Благодарение на топлия тропически климат Сейшелите са приятни за почивка през всеки сезон, включително и зимните месеци. Там винаги е лято, което го прави страхотно място за почивка – времето е хубаво и няма резки промени в температурите.


Сейшели представлява истинска оазисна дестинация, където природа и разкош се преплитат, за да създадат перфектната рамка за незабравими преживявания. С кристално чистите води, белия пясък и екзотичната природа, този тропически рай е идеалното място за тези, които търсят релаксация и екзотика в съчетание с висок стандарт на обслужване и комфорт.

Може да откриете евтиниоферти за почивка в Сейшели за двама и да разгледате за екскурзии в това приказно място. Направете една незабравима почивка в това неповторимо място.

А сега можете да разгледате и други наши офери за почивка в Египет, Мавриций, Тунис, Мароко, Занзибар, Кения и още много!

Контакти
Социални медии:
Copyright 2017 – 2024 © Всички права запазени.
Този уебсайт използва бисквитки.
Close
Call Now Button