Почивка в Италия

На една невероятна почивка в Италия

Италия, страната на елегантността, изкуството и изисканата кухня, представлява идеалната почивка за тези, които ценят изяществото и красотата. Съчетанието от история, природа и култура прави Италия една от най-обичаните дестинации в света.

Италианските гени на изкуството като Микеланджело, Леонардо да Винчи и Рафаело са оставили следи в световната художествена история.Едни от символите на италианската кухня са паста, пица, лазаня. Италия предлага разнообразие от природни красоти – от Алпите на север до Средиземноморието на юг. Амалфийското крайбрежие, езерата Комо и Гарда, както и островите Сардиния и Сицилия са само част от красивите природни обекти, които привличат туристи.

Започнете своето пътешествие с посещение на вечния град Рим. Разходете се из Колизеума, обиколете Римския форум и се потопете във вълнуващата атмосфера на Ватикана.

Екскурзия до Венеция, Италия

Преживейте романтиката на каналите във Венеция. Разходете се с гондола из водните канали, посетете площад Сан Марко и опитайте традиционните венециански ястия.Посетете карнавала във Венеция, който е е един от най-магичните и известни карнавали в света, впечатляващ с елегантността и мистерията си. Едно от най-забележителните неща на карнавала са изисканите маски, които се носят. Те са ръчно изработени, красиво украсени и са символ на скритата самоличност, която се появява зад тях. Костюмите са оцветени с ярки цветове и впечатляващи детайли, които превръщат улиците на Венеция в изцяло нов свят.

Карнавалът във Венеция обикновено завършва със специално събитие, наречено „Светен Карнавал“. Това е церемония, която обикновено се провежда на площад Сан Марко, където се избира  Крал или Кралица на карнавала. С това събитие, карнавалът приключва, оставяйки зад себе си спомени за магия, цвят и традиция.

Флоренция е културната столица на Италия. Посетете Уфици галерията, потопена в историята на изкуството, и разгледайте невероятната куполна къща на Брунелески.

За любителите на морските приключения, Амалфи предлага кристално чисти води и уединени плажове. Разгледайте крайбрежието на Амалфи и опитайте местни деликатеси.

Екскурзия до Сицилия Италия

Милано е световната столица на модата и шопинга. Посетете Виа дела Спига и насладете се на шопинг в едни от най-престижните магазини на света.

Почивката в Италия не е пълна без посещение на Тоскана. Опитайте известните вина, разходете се из винените лозя и насладете се на изисканата тосканска кухня.

Планирайте внимателно своето пътешествие и изберете пакети, които включват билети за галерии, екскурзии и нощувки в традиционни италиански хотели.

Тоскана Италия

Италия е мястото, където се срещат богата история, изумителна природа и неустоима култура. Независимо дали сте почитател на италианската кухня, почитател на изкуството или просто търсите уединение на прекрасните места, Италия има нещо за всеки. Планирайте вашата почивка в Италия и се потопете в една от най-очарователните дестинации в света.

Неизбежно е, че ще се влюбите в този чудесен регион. Подгответе се за вашия италиански кулинарен и културен фестивал през 2024 г. и създайте спомени, които ще помните дълго. Сега е моментът да запазите своята почивка в Италия.

Също така можете да разгледате други оферти за екскурзии в  Испания, Турция, Франция, Австрия  и още много в нашия сайт!

Контакти
Социални медии:
Copyright 2017 – 2024 © Всички права запазени.
Този уебсайт използва бисквитки.
Close
Call Now Button