За нас

Туристическа агенция “Тюркоаз Дриймс”

Туристическа агенция “Тюркоаз Дриймс”

Туристическа агенция “Тюркоаз Дриймс” е създадена с цел да Ви бъдем полезни при организирането на Вашата почивка, букването на самолетни билети, хотелски резервации, екзотични почивки, наем на коли в страната и чужбина, препоръка за професионален гид в чужбина, наем на яхти и съдействие по организиране на яхтени партита, както и препоръка за Вашето круизно пътуване.

За нас е истинско удоволствие, страст и забавление да придаваме своите знания и разкази за страни, които сме посетили. Вашите запитвания носят за нас радост и удоволствие и когато виждаме, че придаваме емпатия за положителни емоции и усмивки у Вас – ние сме щастливи.

Бъдете здрави и пътуващи~ Следвайте мечтите си и създавaйте спомени!

Управител
Евелина Стефанова

🎉️🎊️🎈~КОЙ СЕГА Е № 1 !!!~️🎉️🎊️🎈

☀️Приятели👩‍👩‍👧‍👦, ГОРДА съм да ви съобщя и да се похваля 🙂, че сме една от малкото агенции избрани за ТОП продажби по програми – Карибски басейн.
🎁СПЕЧЕЛИХ НАГРАДА ЗА НАЙ – ДОБРИ ПРОДАЖБИ от ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ🎁 по пакетите ни Карибски басейн🌎 (Мексико🌵, Куба 💃и Доминикана🌴).

Наградата е безплатен 🏜инфо тур Мексико🏜, живот и здраве заминавам от 🗺✈17.05 до 26.05 🗺✈в Канкун🌵

За мен е радост, че за втори път ще посетя Мексико🌺 и ще бъда още по – компетентна по пакетите, програмите🏝 и хотелите🏩, които предлагаме, така че ще мога да ви насочвам на правилното място, хотел и почивка, спрямо вашите желания.

Благодаря ви, приятели☀. Без вас тази награда нямаше да бъде факт. Благодаря за доверието, с пожелание за екзотични преживявания и емоции в живота ни🗺.

Контакти
Социални медии:
Copyright 2017 – 2024 © Всички права запазени.
Този уебсайт използва бисквитки.
Close
Call Now Button